Илиян Пеевски: „Мама си има депутат! Извинявайте!”

* Лидерът на „Атака” (Троян) прочете гневна извинителна декларация от трибуната на Общинския съвет * Ловешкият депутат Кирил Колев бе наречен „маминото депутатче” и „един 23-годишен продавач на дини”
 * Пеевски на бой срещу Сидеров?

ОЧАКВАНАТА следизборна политическа декларация на инж. Илиян Пеевски – лидера на „Атака” - Троян и представител на партията в местния парламент, стана факт на извънредната сесия на Общинския съвет (ОбС) миналата седмица (21 май, вторник). Очаквана по няколко причини.

НАЙ-НАПРЕД – за да се чуе от първа ръка защо инж. Пеевски, най-логичният и сочен за сигурен водач на ловешката атакистка листа за Парламентарни избори 2013, областен координатор на ПП „Атака” за Ловеч, лидер на общинската структура на партията в Троян, общински съветник втори мандат и най-популярна атакистка фигура в района, бе пренебрегнат и изместен от спуснатия от централата Венци Лаков (който бе водач и на листата във Враца, избра да влезе оттам и вкара в парламента втория в ловешката листа – 23-годишния ловчалия Кирил Колев).

ПОСЛЕ – за да се чуе коментар/оценка по деликатната нова роля на „Атака”, която в момента е политически балансьор в парламента и фактор, от който зависят много неща, включително стабилността на бъдещия коалиционен кабинет. И още – за да се разбере дали Пеевски и „Атака” (Троян) ще се опънат на партийната централа и ще търсят реабилитация и вътрешнопартиен реванш, или ще се върви към политически развод и тукашният атакист №1 ще напусне своите; или пък, по-малко вероятното, ще преглътне случилото се, ще го оправдае по някакъв начин и ще продължат, сякаш нищо не е било.

ОТ ОБЯВЕНОТО заглавие на декларацията – „Публично извинение”, стана ясно, че Пеевски тръгва на бой. „Кървавата декларация” започна с изясняване защо изобщо го нямаше в кандидатската листа: „Не успях да предотвратя тази порочна и безумна листа на ПП „Атака” за тези парламентарни избори. Като начин на съставяне и персонален състав. Този порочен, антидемократичен и безумен начин доведе и до личното ми решение да откажа името ми да присъства в листата на ПП „Атака”. И продължи с оценка за резултатите от изборите на местно ниво – 3310 гласа в Троян на изборите през 2009 г., а на сегашните – 1150 гласа, т.е „срив от 65%” и „срив от 45% на ниво област Ловеч” (от 8626 гласа през 2009 г. до 4763 сега). Бе дадено и обяснението, опиращо се на социологически проучвания за територията на община Троян: „ПП „Атака” при една друга листа и друг водач на листата е посочена с най-висок рейтинг. Това би означавало в най-лошия случай – удвояване на гласоподавателите за „Атака” спрямо 2009 г. Вместо това – три пъти по-зле”.

Красимир Колев
ПО-НАТАТЪК Пеевски разясни как е станало реденето на ловешката листа на „Атака” и как новият депутат Кирил Колев е бил вкаран от… майка си; самият депутат пък бе определен като „маминото детенце”, „маминото депутатче” и „Пепеляшко” и бе припомнено, че е „един 23-годишен продавач на дини през лятото и есента в с. Орешак”. „В крайна сметка – мама си има депутат. И вие, за което още един път - извинявайте!”, обобщи Пеевски.

ТВЪРДЕ КРАСНОРЕЧИВ бе послесловът на декларацията: „Като общински лидер на „Атака” - Троян и като областен координатор за област Ловеч, винаги съм се стремял и съм работил ПП „Атака” да влезе и да играе в политическата „шампионска лига”. Разбира се, за тази цел са необходими интелект, образованост и морална енергия. С „куци коне”, параноици и с липсата на морал можеш да играеш само за Купата на турската армия. Или – най-много да се превърнеш в политически теляк и да им го крепиш на парламентарното игрище”. Което може да се тълкува различно и трябва да се отчете емоционалната „фира”. И все пак директната атака срещу лидера Волен Сидеров прозира твърде отчетливо, а че именно той (Сидеров) е оприличен на политически теляк – е без съмнение.

ЩЕ ИМА ЛИ ПОСЛЕДСТВИЯ от тази яростна политическа декларация на инж. Илиян Пеевски? Според нас, няма как да няма. За едното последствие се разбра – той вече не е областен координатор на партията. Другите едва ли ще закъснеят. Възможностите? Вече ги споменахме. Троянската „Атака” и лидерът й да се отцепят като някаква вътрешнопартийна опозиция и да поведат борба за голямата промяна по върховете (което е малко вероятно и изглежда нереалистично). Или Пеевски да напусне/да го отлюспят и от апологет на „Атака” да се обърне в неин смъртен враг (което ни се струва далеч по-възможно). А защо инж. Пеевски не бе оставен да оглави ловешката депутатска листа на „Атака”, е отделен въпрос и също предполага различни тълкования (водачът Сидеров се опари с вироглавци и отцепници в предишния парламент и му трябват кротки и послушни; подозрения към Пеевски заради запазени отношения с отцепника Гумнеров; не си е платил; негови изцепки, излизащи извън партийната линия, са светнали предупредителна лампичка в партийната централа; и др.).

Т21

Пълния текст на декларацията - виж ТУК

Още по темата:

61 коментара:

Анонимен каза...

Това младото депутатче си има не само мама, но и баба и дядо в Бели Осъм.Никому неизвестното хлапе, без всякъкъв професионален и житейски опит,без политическа подготовка ще бъде най-добрия послушник на психясалия Волен. Такива му трябват.А що се отнася до ИП- много знае, много лае ама не постига нищо, защото в политиката трябва и дипломация, и тактика и умения да убеждаваш ане да се налагаш.

Анонимен каза...

все пак между двамата, момчето определено изглежда по-нормално

Анонимен каза...

Нека същинското оплюване да започне сега!

Анонимен каза...

Добро е момчето. И да знаете приятелката му е от Орешак - Бели Осъм е на втори план.

Анонимен каза...

Деница Гаджева изплаща апартамент за 230000, който гениалните избиратели на Сидеров и купиха и се очаква да доизплатят. О сакнтас симплицитас, възкликнал пратеникът на императора, запитан от втория как е настроението в провинциите на римската империя преди няколко дестки поколения... Е да де, ама сегашните двукраки са наследници на онези там от миналото, тъй че, работете здраво, Волен има нужда от пари и власт, пък може и да ви оправи, къде и как, всеки да си фантазира...

Анонимен каза...

Абе струва ли си цяла статия за тоя изкуфелник! Нужно ли е да обръщате внимание на всеки луд? А пък и освен това той вече е бита карта.

Анонимен каза...

Май бай Сидер е обърнал резбата ,щом взема такова малко момче за ДИПОАТАК,чист гей е това хлапе
Илияне ние сме с теб
атака на Илиян се на ака

Анонимен каза...

Илиян върви в ДПС ,там са по организирани!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

http://forum.clubpolitika.com/index.php?showtopic=15482

Анонимен каза...

Наричайте Пеевски както искате, той само казва истината.
С такъв шизофреник за "шеф" направо му се чудя как го търпи досега. Атака си отива надолу, Националния фронт - нагоре. И причината е г-н Сидеров.

Анонимен каза...

Май нема друг такъв да се откаже от листа и да се извини. Нема начин да не е луд в очите на мерзавците и боклуците.

Анонимен каза...

Ех, как не можа Националния фронт да мине 4%-та бариера,и всичко да е по-различно!

Анонимен каза...

Истината е проста. Двама луди от такъв калибър заедно са много за една партия. Освен това, Пеевски "непорочният" вижда, че Атака си отива, особено след като подкрепи турците. Иска да се натресе на новите атакаджии-тези от скат. И ще успее, той е стара кримка. Всъщност нищо друго не го интересува, освен да е вътре-няма значение дали в общински съвет или парламент. Със старата Атака явно няма да успее, ще пробва сега с тези новите от скат.

Анонимен каза...

А ти още караш със старите хапчета...

Анонимен каза...

Не познавам момчето, но бъдещето на България е в ръцете на младите, неродени в робство българи. Всички останали са тоталитарно обременени, включително и въпросният "инженерин", който не пропуска да си сложи титлата "инженер" навсякъде, сякаш има значение в политиката , дали си инженер, икономист, лекар или филолог. А и думата на английски означава освен "инженер" и "параджия". Не познавам въпросния Пеевски, но като го гледам-има нужда от поне половин часово посещение при бръснар. Себеуважението започва от външния вид, а този "инженерин" има вид на зидаро-мазач от 70-те години...

Анонимен каза...

На мен пък ми хареса това, което е направил Пеевски! Не съм му симпатизант, но като го прочетох, си помислих,че май не съм чувал подобно нещо досега. Смятам, че това трябва да направят още куп местни и национални "политици"...

Анонимен каза...

13-ти, нещо не ти се връзва логиката. Ако е искал да е вътре щеше да си трайка и да влезе. Много злоба си събрал бе помияр нещастен.

Анонимен каза...

А пък моите кокошчици,да ви кажа,ама как снасят.....Абе,къде е батко?????

Анонимен каза...

На тоа смешник 15-ти пък титлата и прическата на Пеевски са му проблем. Ами учил е човекът и си има титла. Ти ако си тъп и неук нема как да имаш. И тоа смешник маминото депутатче и то нема щото прост и неук продавач на дини ама видите ли бил млад и това ви било бъдещето. Ми да - това ви е бъдещето на необразованите цървули. Кочина с тъпи, сресани и нагиздени неграмотници.

Анонимен каза...

Какво става в България ??? - министърът на културата с извънбрачно дете от министърката на здравеопазването, която е и най - добрата приятелка на половинката на Станишев за пред медиите - Моника Йосифова, министър на външните работи - истинската половинка на Станишев - Криситиян Вигенин, министър на труда - турчин с фалшива диплома, а министърката на спорта литературка, която иска да се изучава турски в училищата в БЪЛГАРИЯ !!! ...
Честито на печелившите и Бог да прости България:(

Анонимен каза...

Да се смееш ли,да плачеш ли?

Анонимен каза...

Знаете ли,че на последната сесия на общинския съвет, Пеевски активно е защитавал Минко Акимов по повод наложената санкция...В тази връзка не мислите ли,че Сидеров се е отървал от Пеевски просто защото дори и той е наясно за психическото му състояние?

Анонимен каза...

Случаят с г-н Пеевски е прекрасен пример за дълбоката порочна същност на партиината система като цяло. А именно нейната способност за запазване на статуквото, желано от определен малоброен елит нейде по върховете, (или по-точно някъде из подземията), въпреки провеждането на каквито и да са избори или референдуми. Лично аз съм убеден, че партиината система, независимо за коя партия става дума, е неспособна на истинска, качествена промяна към нещо по добро. Наблюдавайки историческата реалност през последните стотина години, оприличавам партиите на рибарски мрежи, чиито оператори използвайки различни политически платформи, базирани на общо взето „добре изглеждащи“ идеи, успяват да уловят къде повече, къде по-малко искренно вярващ електорат. Последствията обаче винаги са едни и същи: По-рано или по –късно, искренно вярващият електорат, между който се срещат и хора мислещи, способни, достойни, се оказва- излъган, предаден, ограбен от малоброен партиен елит, използващ възможностите за това на същата тази партиина система. Наблюдавайки повтаряемостта на събитията и еднаквостта на резултатите, всеки мислещ човек би трябвало да стигне до извода, че не само самата партиина система е порочна, но и че, самата тя е неспособна , да се промени от самосебе си, защото нейните оператори( не само явните партиини лидери), нито желаят, нито са способни на това.
Лично аз съм оптимист за интелекта на Българският народ, защото той показва способност да мисли и това стана явно на последните избори, като близо половината българи не излязоха да гласуват, тъй като им е омръзнало да ги лъжат и не вярват, че сегашната политическа система може да се промени.
Г-н Пеевски, преди време вие казвахте, че системата е погрешна и трябва да се промени, да -това е верният път. КАК и с КАКВО да се замени днешната порочна партиина система са важните въпроси. Тъй като сте мислещ човек търсете отговорите им.Половината българи чакат.
БЪЛГАРИ не вярвайт е на широко разпространените лъжи:
„Че видите ли, понеже по цял свят имало парттии и в България трябвало да има“ или „ Демокрацията има недостатъци, но нямало нищо по добро измислено от нея“
БЪЛГАРИЯ ИМА СВОЯ СИ СОБСТВЕН УНИКАЛЕН ПЪТ, НЕКА ГО НАМЕРИМ
Помнете Завета на Кубрат за пръчките. Партиите разделят, кое е онова което обединява?
М Данчев

Анонимен каза...

По време на последната сесия стана ясно, че Пеевски се е продал на ГЕРБ. Той беше най-отявления защитник на Акимов. Защо бе, Пеевски?Поне теб признавахме за неподкупен.

Анонимен каза...

Стават ИП такива неща, не само в АТАКА. Виж парашутиста при БСП който е първи в листата за областта-следствен, крал, мазал, ама си знае реда. Илияне, ти защо не даде на Сидеров пари? Не знаеш ли, че местата се купуват или си паднал от Марс?Имала мама пари купила си депутатско място за синчето. От него се очаква да възстанови на мама инвестицийката многократно чрез...облагодетелстване/кражби/. И кръга се затваря. За хората остават от подобни назначения лобистки закони обслужващи монополи/които дерат кожи/ или частни интереси/заменки, парцели на 1 линия на морето и т.н. и т.н./.На туй Илияне в България му викат политика. Затова най-мразените и с най- нисък рейтинг са депутатите. Това не им пречи да си живеят като бъбрече в лой/привилегии, субсидии, безотчетни пари,служебни коли и квартири, командировки...на наш гръб/и да си крадат/ебават с нас/ където и до каквото се докопат.Защо са 240? Нали имаше искания за 100? И то от АТАКА!Само че Илияне това безобразие няма да продължава вечно. Не отговорят ли/и маминото депутатче/ на исканията на хората при протестите през февруари ще бъдат изхвърлени насила от народа/хората/ от парламента/гнус ме е само като пиша тази дума/.Въпрос на време и ако това те успокоява тези депутати няма да бъдат дълго време там.

Анонимен каза...

Под номерата 11, 16, 19 и 23 се крие И. Пеевски. Той и друг път така е писал ужким в друг стил и от друго име, ама тези, които го познават, не могат да се заблудят.

Анонимен каза...

Кой е тоя Кирил Колев, разяснете, коя е тая негова мама от Орешак, и неговите дядо и баба от Бели Осъм, просто да знаем защо са тези коментари.

Анонимен каза...

Волен Сидеров -атакиста, националиста, гласува в подкрепа на ДПС!!!!! и БСП!!! такова нещо нямав цял свят! Това стана по време на гласуването за правителството!!! Пак ще влезем в световните новини!!!

Анонимен каза...

Заради всички, които гласуваха за БСП, ДПС и Атака, и заради тези, които негласуваха сега ще учим и турски език в училищата! Това ще стане даже преди да се учи религия!!! Честито! Ашколсун! /дали го написах правилно?!/...

Анонимен каза...

Пееевски.... дръд си, пък НАИВЕН....

Анонимен каза...

Уважаеми 26-ти. Вие сте едно /не се чете/, което години наред лъже, сипе клевети и очерня името ми по най-просташки начин.
Надявам се авторите на коментарите на изброените от вас номера под тази статия да потвърдят лъжата ви.
*
Другото твърдение на 24-ти /вероятно е същият 26-ти/ - това е поредната помия, поръчка, избиване на комплекси или някакво лично отмъщение на /не се чете/ човечец.
Ако смятате, че някой се е продавал на някого - по-добре ще е да погледнете на "ляво" и без много умствени усилия ще установите, че общинските съветници на БСП продадоха и предадоха собствения си кмет г-жа Михайлова. Дори част от общ.съветници на БСП напуснаха залата в решителната финална част на сесията.
Вероятно нямате и толкова мозък в главата, 24-ти, за да констатирате това нещо, което, признавам си, дори мен ме учуди като поведение от групата на БСП. /като степен и изява, а не толкова като същност/.
Разбира се, няма и как да защитите тъпото си твърдение. Добре ще е да припомня, че когато предупреждавах за погрома и последствията и се борех срещу начина и методите от кандидатстването до реализирането на европроектите на Акимов - БСП и ГЕРБ работиха заедно и взаимно се подкрепяха. Разбира се, подкрепяха ги също СДС, ДСБ, ССД, НДСВ, ДПС и НВ.
Всички бяха срещу мен и П.Ковачева. Вие, 24-ти, тогава на чия страна бяхте? А тези, които ме плюеха тогава и обявяваха за луд - в коя миша дупка бяха тогава?
Очертава се да изплащате 7 години вашето безхаберие и управленската простотия от това време. Забравете за инвестиционни програми в Троян и други европроекти с голямо съфинансиране. Парите от местните приходи за инвестиции ще отиват да покриват взетите и изхарчени заеми от банки за европроекти, които държавата няма да ни възстанови.
Кой сега е "лудият"?
Помните ли онзи проект по т.нар. "Техническа помощ" и колко пъти дори в този сайт ви писах за него? Е, сега и от там ни точат секира от над един милион!
Днес "каруцата" е обърната. Кой е конкретният виновник - има си прокуратура и следствие за това. Единственото реално нещо /за опрощаване или срещу нови санкции по старите европроекти/ може да се търси на държавно ниво и на ниво ЕС.
Е, това и правих на сесията, 24-ти и не съм виновен, че сте с умствена недостатъчност и не сте го разбрали. Има и видеоматериал от тази сесия. Помолете някой да ви обяснява и разяснява докато я гледате.
Да оплюеш и да очерниш някого - не се изискват никакви умствени способности. Да продаваш дини - също, но може поне мама да те направи депутат.
*
Жалко, че сте превърнали този сайт в средство за саморазправа и да си изливате вродената и отгледана злоба. Не съм и очаквал някакви конкретни коментари по това „Публично извинение”. Все пак става дума за морал и достойнство. Две отдавна „непознати” думички в днешното съвремие и реалност.
*
п.п. Да ви е честито новото правителство на БСП и ДПС с неоценимата /оценимата/ подкрепа на лидера на Атака г-н Сидеров. Добре е да знаете, че на това правителство няма как да се иска "вот на недоверие" в Парламента, защото няма как да бъдат събрани 121 гласа /а не присъствие/ за целта.
Ерго, г-н Сидеров бетонира управлението на ДПС и БСП. Дано мама обясни на Кирчо какво е станало. А Кирчо да ви го обясни на вас като ВАШ народен представител. Нали е „млад” и „необременен от робството” – ще ви го обясни и още как. Ще ви обясни и как се прави „Плод зеленчук”. Друго – едва ли!
Честито на по-бедителите!
ИП

Анонимен каза...

Жал ми е за тоя човек ИП

Анонимен каза...

Илияне, не се ядосвай, в политиката е така. За твое успокоение ще ти дам примери и за други преебани. Пример № 1, кака Доца. Беше си депутат, кеф голям. Твориш, твориш закони и никой не ти търси отговорност.Привилегии колката щеш. Сега като кметица-зор. За всичко си виновен, за всичко те обвиняват и нищо и не може да направи защото не знае как.А няма и мозък да се научи. Ти да не мислиш Илиане, че не и иде да си хване п...олата и да си отиде в тях/тях не е Троян/? Много пъти ама няма как.Има още в нея надежда един ден да я вземат пак в парламента.Няма цял живот да седи в изгнание. Пък и то вече не може да се краде както беше по предното време. Друг пример-милиционера Мин АК/твоя любимец/. Управлява смело и юнашки като кмет. В резултат огромни санкции/ама не за него/ и малко притеснително бъдеще за леки неприятности с прокуратура и съд.Понатрупа пари, не той де- жена му, от спестени закуски/като Маргарит Мицев/.И него преебаха. Но там да се сърди на Данков.Не го предложиха за депутат от ГЕРБ.Мога и още примери да дам, но като цяло искам да ти кажа че не си само ти преебания, ако това те успокоява де...

Анонимен каза...

Генади, ти пак се оказа прав! Години наред Пеевски беше най-ревностен защитник на Атака с лидер Сидеров и сега изведнъж контра - Сидеров е най-черен. Ми, Илянчо, ти що го следваше толкоз дълго, бе пиле шарено?!

Анонимен каза...

Отдавна пиша за ДПС и Атака са две страни на една монета,и една без друга не могат.
Честито на победителите и да си спазват ОБЕЩАНИЯТА!!!!!!!!!!
БОКО И ЦЕЦО зад решетките

Анонимен каза...

Айде бе, Пеевски, отговори, защо толкова време боготвореше фюрера си Сидеров, щом сега според теб той е по-черен от дявола!

Анонимен каза...

Честито на всички гласували за БСП. ФЕСОВЕТЕ и националистите от Атака.Пожелавам Ви само отлични оценки да Ви носът децата по-турски език.Добре ,че си изнесох моите преди години в нормалния свят за да не живеят в тази лумпенската нация на предатели ,мафиоти,крадци и алчни избиратели с такива политици .

Анонимен каза...

Аш косум Волен ефенди, чок постъпка Сидеров ага, йок акъл на избирателите ти.Груба сметка. Гласували ~ 3 600 000, БСП - 26.61% + ДПС - 11.31% = ~ 40%. 40% от 3 600 000 = ~ 1 440 000. От тях 1/3 турци, 1/3 циганьор и останалите пенсионери и заблудени. По "Българско" правителство не е имало ... Другия път пак ходете за гъби, на риба или на излети ...

Анонимен каза...

Избори без избор не са необходими. Те са загубено време и загубени пари. Те не допринасят с нищо, за каквато и да било промяна.
Всичките партии без изключение все от комунистическото котило...

Анонимен каза...

Виждал съм едни мускулести момченца около Волен. Ако някой им бе казал преди месец,че оставането на ДПС във властта ще се решава от един единствен глас и той ще бъде на Волен - щяха да го приемат за подигравка и да му теглят един юмрук.
Странно ,твърде странно е всичко.

Анонимен каза...

Никъде не видях отговор на въпроса на 36-ти:

Айде бе, Пеевски, отговори, защо толкова време боготвореше фюрера си Сидеров, щом сега според теб той е по-черен от дявола!

Анонимен каза...

Рубладжийте пак пускат новата руско-турска мегапродукция "ГЕЯ, БЕЯ И ЗЛОДЕЯ" в главните роли: бат Серго Станишгей, ефенди Лютви Местан и новия гуру на лудите в страната и чужбина, мегазвездата БОЛЕЕЕН СИИДЕРОООВ !!!

Анонимен каза...

Да поздравя,българското човечество(в частност Троян)за избора им на партия Атака.В годините се убедих че хората(Българите),са глупав народ.Имаме си нова идеология(демагогия),Българско движение за социалистически права и националистически свободи.Спасявайте децата си.За нас е късно.Бягайте, това е останало.Тук ще цари мрак и простотия.
doktord

Анонимен каза...

Цацаров обяви, че е внесено искане за имунитета на бившия МВР шеф и започване на наказателно преследване.Интересно свинята кога ще повдигне обвинения и срещу Нинова, Станишев и Овчаров за заменките и енергетиката?Най-после Ал.Петров и всички престъпници, които се плашеха от евентуален съд, трябва да отворят шампанското! Престъпниците си купиха новите политици и прокурори, отново те са на власт, а ние ще си казваме - нали УЖ беше за по-добро.
МАФИЯТА ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО СИ ИМА ДЪРЖАВА!

Анонимен каза...

Цветанов им вкара почти всичките спонсори в затвора, а други се принудиха да емигрират в Дубай или Южна Африка, затова са толкова сърдити и хвърлят маса ресурси за да го омаскарят и да го отстранят!!!

Анонимен каза...



"Случващото се сега е трагедия не само за българите. Това е трагедия за цяла Европа. Новото правителство може да води страната само в една посока - към Кремъл на Путин", твърди германският разследващ журналист Юрген Рот.
"Някои наричат новото българско правителство експертен кабинет, само че те използват този термин единствено, за да прикрият реалността. Това не е никакъв кабинет от технократи, а политически кабинет, от който да те хване страх. Той има една основна задача - със средствата на политиката да бъдат материализирани безскрупулни властови интереси" - така германският журналист Юрген Рот коментира сформираното ново правителство.
Звездният час на Кремъл
"Само един поглед върху ключовите фигури в новата власт е достатъчен", казва Рот и изрежда следните имена: "Пламен Орешарски - министър-председател, талантлив опортюнист и преди време свързван с олигарха Васил Божков-Черепа; партията ДПС, в която конците очевидно дърпа политическата мутра Делян Пеевски - най-вече заради своето богатство и това на медиите на майка му, използвани безскрупулно като инструмент за прокарването на политически и бизнес-интереси; Данаил Папазов - новият транспортен министър, който в миналото имаше добри отношения с ГЕРБ и беше дългогодишен директор на пристанище Варна, за което се твърди, че е обвързано с групировката ТИМ. А както знаем ТИМ не е име на някаква мъжка вокална група, а участник в организираната престъпна мрежа; Волен Сидеров - председател на дяснорадикалната партия Атака, за която се говори, че е творение на руските тайни служби ФСБ. Сидеров вижда някакъв заговор на ционисткия Запад срещу православния Изток, а негови книги излизат в издателство "Жар птица", което издаде и "Моята борба" на Хитлер, както и речите на Гьобелс."
Според германския журналист, на този фон европейската членка България може да върви само в една посока - към Кремъл на Путин. "За което има достатъчно признаци. За съжаление от това най-много ще страда българският народ, нагледал се на корупция и шуробаджанащини", казва Рот. Той подчертава, че новото правителство с мандата на социалистите е звездният час на Кремъл: "Сега, когато неговите подставени лица вече имат думата в България, можем да очакваме да бъдат реанимирани проектите "Южен поток" и АЕЦ-Белене - в полза на "Газпром"."

Анонимен каза...

България заприлича на Италия
Юрген Рот изтъква, че българските социалисти представляват една корумпирана и мафиотска политическа клика, която не мисли за интересите на българските граждани, а само за това как да задоволи своите собствени егоистични властови амбиции. Германският журналист казва: "Няма никаква разлика с Италия. Там свързаният с мафията министър-председател Силвио Берлускони, който с помощта на медийната си империя и връзките си с Коза Ностра руинира страната, днес си връща подкрепата на мнозинството италианци."
Според Рот, в България не е по-различно, разликата е само в това, че в България липсва широко гражданско движение, което да се противопостави на тази политическа мафия. В заключение германският разследващ журналист подчертава, че България е парализирана от апатия, а онези, които ще прекарат следващите няколко години във властта, ще печелят от това. "Случващото се сега не е само национална българска трагедия, това е трагедия за цяла Европа", убеден е Рот.

Анонимен каза...

"Юрген Рот изтъква, че българските социалисти представляват една корумпирана и мафиотска политическа клика, която не мисли за интересите на българските граждани, а само за това как да задоволи своите собствени егоистични властови амбиции."

Юрген Рот да вземе да се обади на Цацаров,че той нещо май се пообъркал и ми се види ,че са на противоположни мнения.

Анонимен каза...

48ми не знам кой е тоз педал,но знам че онзи с скючените вежди и гологлавия пожарникар ще са на държавна издръжка поне по10години(дрехи,храна и безплатен с.кс с мъже)........ааа и конфискация на милиардите откраднати от нас

Анонимен каза...

49-ти, а оня педал с прозвище "момата", познаваш ли го ? Комунизмът е отречен в целия свят, ама при нас няма отърване от него, защото изкуфелите склерозирали пенсии гласуват под строй за БКП, а работещите и интелигентни хора не гласуват, защото не виждат достойни кандидати

Анонимен каза...

49-ти,"прав си" - като във футбола, не вкараш ли , значи ще ти вкарат!

Анонимен каза...

Атака е продукт на руски интереси, това се носеше от години, но вече окончателно се подтвърди.

Анонимен каза...

49 що ли си нисля,че заедно с тях трябва да влезат и едни други хора ,които по преди крадяха.Много бързо забрави управлението на БСП и положението, в което бяхме към края на мандата им. Пример: стачкуващите учители и "дай да разваляме тая седенка", новите коли, безбройната държавна администация с безкрайни бонуси, бедността, липсата на инфраструктура. Ако имаше стабилно управление години наред, за 3 години това не може да се съсипе.

Анонимен каза...

И кой ще ги вкара онзи с скючените вежди и гологлавия пожарникар на държавна издръжка по10години,като новия прокурор вече се провали и се издъни много яко с неговите смешни обвинения.Все си мислех, че прокурора трябва да докаже вината пред съда. Не знаех, че прокурора доказва вината пред медиите. Също така ми се иска да попитам когато в някоя болница заради неспазване на правилата, заради мърлящина на лекари или по други причини се случи да кажем смъртен случай, трябва ли да бъде съден министъра на здравеопазването за недостатъчно оказване на контрол. Ако трябва, защо не е направено? Също ми се иска да попитам ако в някакво военно поделение загине войник поради не мърливост на началниците му, трябва ли да бъде съден министърът на отбраната заради недостатъчно оказване на контрол? Също така да попитам, когато бъдат доказани злоупутреби с европейски фондове трябва ли министърът да бъде съден заради недостатъчно оказване на контрол? Ако трябва защо не е направено?
Честно главният прокурор ми се срина тотално в очите, след изказването, че раздухването на случая от медиите попречило на прокуратурата да направи тайно разследване на камионите с двойни дъна за бюлетини. Т.е. - прокуратурата и ДАНС вече цял ден е в склада и си правят проверки там, а собственика или някой друг няма да се обади на въпросните камиони и да ги предупреди, та медиите попречили? По-малоумно, тъпо и демагогско исказване не бях чувал. Може би минава за пред селските баби, но за всеки поне средно интелигентен човек е пълна гупост. Случая с бюлетините дискредитира тотално Цацров за съжаление. Аз бях изумен. Явните внушения бяха съвсем недвусмислени. Хората трябваше да бъдат убедени, че 350 000 бюлетини ще влезнат в гласуването. Нищо, че в една голяма секция могат да се вкарат максимум 800-900 бюлетини, нищо, че за тая цел щеше да трябва да бъдат купени около 400-500 секции, барабар с всички членове и наблюдатели...Абе пълна трагедия са Цацаров и тези които му дърпат конците.

Анонимен каза...

Всичко зависи кои ще дадат повече пари и резултатите ще са в тяхна полза.Няма никаква независима съдебна власт! И прокурори и съдии решават подборно, в интерес на собствения си джоб и кариера. Тази власт вече няма никакво доверие от обществото. Примера с осъдените в Германия тарикати и оправданите у нас техни партньори е показателен. Основните фигури в съдебната власт трябва да се избират на общи избори и да подлежат на отчитане и смяна. Сега върви безнаказан гавра с българските граждани от престъпници , съдии и прокурори. По- лигав плужек от Цацаров до сега май не е имало срам за България, защото превърна прокуратурата в политическа партия.Думата прокурор вече не буди у мен идеята за справедливост, а за насилие и измама!

Анонимен каза...

Канал 3 на живо

Анонимен каза...

Пеевски, по-добре да си бе траял! Твоята работа днес е: Кой ми сра в гащите? Ами, Сидеров, като трябва ди си го кажем право куме в очи! Човекът, който ти бранеше маниакално до глупост - като ценицата на окото си. Е, той ти отвори очите!.. Надявам се, че поне днес си проумял какъв глупак си бил, защитавайки каузата на една партия, която почти винаги излиза, че е само кауза на нейния лидер!

Unknown каза...

Ето защо хората бяха организирани на протест толкова бързо и защо мразим пеевски http://www.youtube.com/watch?v=SkRDMHcvUlo

Isabella Charlotte каза...

Аз съм д-р Фелисити Шоу, заемодател на частни пари. Аз давам заеми с лихвен процент от 3% годишно и в размер от $ 1000.00 до $ 500,000,000.00 като кредитно предложение. 100% финансиране на проекта с гарантирани и необезпечени кредити са на разположение. Ние сме гарантирани в предоставянето на финансови услуги на нашите многобройни клиенти по целия свят. С нашите гъвкави пакети за кредитиране, кредитите могат да бъдат обработени и средствата прехвърлени на кредитополучателя в най-кратки срокове. Работим по ясни и разбираеми срокове и предлагаме всякакъв вид заеми на заинтересовани клиенти, фирми, фирми и всички видове бизнес организации, частни лица и инвеститори в недвижими имоти. Просто попълнете формуляра по-долу и се свържете с нас, тъй като очакваме бърз и незабавен отговор. EMAIL: inforamzanloan@gmail.com

Unknown каза...

Здравейте


Търсите ли спешен заем? Имам добра новина за вас! Ние предлагаме кредити, вариращи от $ 1000 до $ 50 милиона при 2% лихва на година.
Ние предлагаме кредити за бизнес развитие, лични заеми, автокредити и др.

Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични.

  Ако се интересувате, свържете се с нас на адрес:

Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
WhatsApp: +14062845321


за разбирането
Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com

Elena каза...


Здравейте,

Имате ли нужда от легитимен лихвен процент за заем от 2% ?, Aanna Loan Finance предлагат заеми на физически лица и организации Заем, Нашите кредити са добре застраховани и максималната сигурност е наш приоритет, ние предлагаме заеми, които са налични.

* Лични заеми (сигурни и необезпечени)
* Бизнес кредити (сигурни и необезпечени)
* Комбиниран заем
* Заем за консолидиране и много други:

Ако се интересувате, свържете се с нас с получаването на този имейл, за да разрешите транзакцията да продължи, можете да получите чрез e-mail: annaloanfinance @ gmail.com, за бързо разговор в чат или whatsapp / +35677926593

Много поздрави,
Анна Фиго,
Обадете се / Whatsaap +35677926593
C.E.O / Генерален консултант.
Анна заем финанси
annaloanfinance@gmail.com

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |