„Интро” в Троян на 9 май

* Красивите музикантки ще се качат на сцената в 19:00 ч. * Организатор е Комитетът за побратимяване с финансовата
 подкрепа на Община Троян
Предстоящо
Квартет "Интро"
ЧЕТИРИТЕ талантливи и красиви момичета от вокалния квартет „Интро”, наричан още „българският „Бонд” заради приликата си, като структура и стил, с бандата на световноизвестните британки („bond”), на 9 май – Деня на Европа, ще свирят в Троян. Шоуто на Веселина, Радостина и Мая (цигулка) и Ани (виолончело), и четирите възпитанички на Музикалната академия в Пловдив, ще започне в 19:00 ч. на централния троянски площад. Организатор на концерта е троянското сдружение „Комитет за побратимяване” с финансовата подкрепа на Община Троян. 

„ИНТРО”, както и колежките им от „bond”, са класически музикантки, които внасят много поп звучене в изпълненията си и правят много здраво шоу на сцената. Нашите момичета обаче експериментират по-сериозно, тъй като в класиката и попа вплитат джаз и етно, а в придружаващата ги брас секция наред с обичайните духови инструменти (тромпет и тромбон) има и… гайда. „Интро” са на сцената от 2001 г. и вече са свирили в Троян – за 70-годишния юбилей на дървопреработвателния гигант „Лесопласт” през 2005 г.

Т21

 

4 коментара:

Анонимен каза...

С финансовата подкрепа на общината или по скоро общината плаща, а комитета за побратемяване си преписва "ОРГАНИЗАЦИЯТА"???
Дайте пари и аз ще ви Организирам концерт.

Анонимен каза...

Глупак!

Анонимен каза...

Ей, някои хора се друсат от злоба!

Анонимен каза...

Свирят момичетата.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |