Скандал в Чифлик, назрява сблъсък

* Свалиха дългогодишния председател на чифлишкото туристическо дружество Иван Ненов, новият е Тодор Петковски * Бившият не дава документацията и ключовете на хижа „Хайдушка песен”, пращат му нотариална покана
Сблъсъци
Хижа "Хайдушка песен"
В КУРОРТНОТО село Чифлик, една от най-популярните туристически дестинации в нашия край, назрява голям скандал. Причината – отказът на Иван Ненов, сваления на отчетно-изборното събрание в края на миналата година (7 декември) дългогодишен председател на местното Туристическо дружество „Балканска звезда”, да предаде документацията на дружеството. И по-важното – да отстъпи владението на стопанисваната от дружеството хижа „Хайдушка песен”; която, според новоизбраното ръководство на ТД „Балканска звезда”, от години е ползвана от Ненов като бащиния, без всякаква отчетност за приходите (твърди се, че „от 2003 г. няма никакво движение в НАП”), без извършване на адекватна поддръжка и в момента е докарана до плачевно състояние и е отбягвана от туристите.

Тодор Петковски
ПРЕДСТАВИТЕЛИ на новоизбрания Управителен съвет (УС) на ТД „Балканска звезда”, чийто председател е 42-годишният Тодор Петковски, а 5-членният му състав е вписан от фирменото отделение на Ловешкия окръжен съд с Решение №106 от 20 декември 2012 г., в края на миналата седмица (10 януари) дойдоха в редакцията на Т21 и ни споделиха тревогите си от случващото се. Те обясниха, че са изпратили официално писмо до Иван Ненов, с копие до кметицата на селото и общинското ръководство, в което го приканват да предаде печата на дружеството, документацията му, включително счетоводната, и да се извърши инвентаризация на активите.

ДО ЕКСПРЕДСЕДАТЕЛЯ е изпратена и нотариална покана да предаде ключовете на хижа „Хайдушка песен” и да се извърши задължителната в такива случаи приемно-предавателна процедура (наша проверка в общинската администрация в Троян показа, че хижа „Хайдушка песен” е публична държавна собственост и е предоставена за стопанисване на туристическото дружество в с. Чифлик, т.е. неин принципал е държавата и обектът е под юрисдикцията на областния управител на област Ловеч Ваня Събчева, подобно на друга хижа в Троянския Балкан – „Амбарица”, около която също има много спорове и отказ да се допуснат новите стопани – бел. Т21).

„ХИЖАТА Е в крайно окаяно състояние и дали изобщо е запазена документацията на дружеството, не е много сигурно”, коментира членът на УС Минко Църовски; а той и колегите му прогнозират, че сваленият председател и шепата му поддръжници ще се опитат всячески да осуетят законната промяна. Естественият ни въпрос бе защо е този отпор, какви са мотивите на г-н Ненов. Отговорът на хората от новото ръководство на ТД „Балканска звезда” бе единодушен и категоричен – през годините дружеството и базата му са използвани от председателя за лични цели и облагодетелстване и сега той брани със зъби и нокти тази си „златна кокошка”.

БЯХА ПОСОЧЕНИ и факти за беззакония и самоволни действия – като се започне от там, че избраният на предишното отчетно изборно събрание (през 2007 г.) състав на УС не бил вписан в съда и де факто дружеството се „управлявало” от УС, избран през далечната 2002 г., което допълнително размивало отговорността и подпомагало едноличното управление и концентриране на цялата власт в ръцете на г-н Ненов, ясно защо и в името на какво. Погазен бил уставът на дружеството, според който „Управителният съвет се събира на редовни и извънредни заседания. Редовните заседания се свикват най-малко 3 пъти годишно” (чл. 15, ал. 2).

ЗАСЕДАНИЯ на дружеството през мандатите на Иван Ненов нямало, а на последното отчетно-изборно събрание на 7 декември 2012 г. бил направен опит статуквото да се запази с поставени лица, приети за членове преди дни, и някакви измислени делегатски правомощия; работата обаче не станала, въпреки че г-н Ненов бил наел частни охранители, пречещи на ненеговите хора да участват, и бил подготвил обичайната софра (с казан патешка чорба, скара и питиета), за да се отблагодари за очакваното преизбиране. „Този път номерът му не мина, нямахме право да го допуснем, защото вече не можеше да се търпи”, коментира секретарят на УС Минко Тодоров. Спомената бе и липсата на отчетност за нощувките в „Хайдушка песен”, странната такса за масите на открито, прибирана в джоб, големите неясноти около приходите на дружество и изобщо за цялата му стопанска дейност, митичната екопътека, в която преди години по проект били налети много пари (няколкостотин хиляди лева) и т.н.; въпреки че според устава на ТД „Балканска звезда” не председателят, а колективният орган УС се „разпорежда с имуществото на дружеството” и „взема решения за сключване на договори със стопански субекти, банкови и други институции, договори за партньорство…” (чл. 15, ал. 1, т. 3 и т. 10).

СТАНА ДУМА и за друго – затваряне на очите за случващото се с туристическото дружество в Чифлик от страна на общинското ръководство в Троян и „чадъра” от страна на бившия кмет инж. Дилян Енкин, който е и дългогодишен председател на Туристическо дружество „Амбарица” (Троян), където пък Ненов е секретар. Направен бе и директен паралел между случващото се със стопанисваната от троянското дружество хижа „Амбарица” и чифлишката хижа „Хайдушка песен” – и двете забатачени и прогонили туристите и бранени със зъби и нокти от някакви заинтересовани хора.

КАКВО ЩЕ Е развитието оттук нататък? Вървим по законовите процедури, ще вземем документацията на дружеството и ще направим ревизия, а ако има нарушения – има си правораздавателни органи. Голямата ни цел е да възродим туристическото движение в Чифлик и да върнем хижа „Хайдушка песен” на хората. Такъв бе отговорът на гостуващите ни членове на УС на ТД „Балканска звезда”, повечето от които са членове и на гражданското сдружение „Бъдеще за Чифлик”.

Т21
Бел. ред. Готови сме да дадем думата и на засегната страна – бившия председател на ТД „Балканска звезда (с. Чифлик) Иван Ненов и неговите поддръжници, стига да пожелаят да говорят.

350 коментара:

«Най-старите   ‹По-стари   201 – 350 от 350   По-нови›   Най-новите»
Анонимен каза...

На 21.02.2013 ще се проведе редовно отчетно- изборно събрание на ТД "Балканска звезда",ще бъдат допуснати само редовни членове платили своя членски внос.

Анонимен каза...

глутницата от бъдещето де сте май нещо се да ви пари по петите

Анонимен каза...

Много интересна ситуация с това дружество, имало е редовно събрание, сменен е Ненов, тази смяна е вписана в съда. Я някой да обясни как Иван прави второ събрание, след като по закон вече не представлява това дружество? Или има две дружества в Чифлик?

Анонимен каза...

1-ви ти си много твърдоглав,пак те съветвам прочети устава.
Кой свиква това твое събрание?
Освен това си и късопаметен,защото ГОДИШНОТО РЕДОВНО ОТЧЕТНО-ИЗБОРНО събрание беше на 08.12.2012г.може би мислиш,че РЕДОВНИ събрания се правят през месец?
Събрания,който не са редовни се казват ИЗВЪНРЕДНИ ако можеш запомни аколи неможеш си го запиши това и си го повтори 100 пъти.
Как според теб се прави регистрация върху регистрацията?
Най"редовни"са тези членове,който И Ненов ги приемаше на улицата за да има гласове на събранието в своя полза,тези номера вече
НЕ МИНАВАТ но и това не си разбрал.

Анонимен каза...

3-ти Иван през последните 15-20години свикна да прави каквото си иска,кмет Енкин началник на полицията Акимов и по това време той действаше безнаказан,но времената малко(но достатачно)се промениха а "нашия"човек се движи още по инерция.
Това трезва преценка на ситуацията ли е,заблуда ли е или симптоматично състояние на едни ......... хора.........който взимат власт с преврат и само с.....с какво ли може да им бъде отнета?

Анонимен каза...

3 казваш "сменен е Ненов"да но ще допълня направо беше ИЗРИНАТ този боклук.

Анонимен каза...

Иван може да си събере тайфата и да си направи събрание, може да си изберат ръководство, вероятно и ще подаде заявление в съда за регистрация на това ръководство, но доколко ще е законно, това вече е друг въпрос..

Анонимен каза...

Отчаени опити на човек,оттдавна загубил почва под краката си но разполагащ с определен финансов ресурс-краден през годините от"Амбарица"от х."ХАЙДУШКА ПЕСЕН"с който си позволява да плаща на охранители.
А защо са му те ако всичко е редовно?
За деянията му сме сезирали прокоратурата,скоро срещу него ще има и съдебен иск.
Накрая се сетих,че компания в съда ще му прави и протоколчикът,който ще води протокола на събранието(неговото събрание)при положение,че използва името на ТД"БАЛКАНСКА ЗВЕЗДА"с.Чифлик.

Анонимен каза...

Някой бе споменал нещо за правописа?

"Анонимнико"(известен на всички),
куче което лае,не хапе !
А вие от бъдеще за Чифлик,лаете,заплашваше и накрая...

Пак се повтарям,кулминацията предстои!Xората във вашето село вече осъзнаха вашите намерения и цели,а именно,ползване на хижата с комерсиална цел.



С уважение:П.П.





С уважение:П.П.

Анонимен каза...

Кулминацията предстои най вече за Иван, а тези които той лъже, че ще оправи нещата просто ще си останат със спомена за безплатните кебапи :)). Една консултация с чичко Гугъл, за да е безплатно, ще ви покаже, че от тук нататък Иван нищо не може да направи освен да дава показания при следовател :) Но наистина е удивително какво чувство за безнаказаност е създадено у Иван, за да продължава и сега да си мисли, че за него закони не съществуват. Хубавото на всичко е, че скоро ще бъде зачислен на държавна издръжка, на топло местенце :)

Анонимен каза...

Уважаеми П.П.комерсиалната цел за която говориш се свежда до:
1.Хижата да бъде,чиста,приветлива и гоступриемна.
2.Да може да си позволи издръжката на хижар със съответните разходи за заплата и осигуровка.
3.Да може да отдели средства за поддръжка и ремонт.
4.ТД"БАЛКАНСКА ЗВЕЗДА" да може да участва активно в мероприятията провеждани в с.Чифлик.
Всички тези неща досегашният ЕТ И.Ненов не можа да постигне.
Откаде ти черпиш убеденост,че всичко това ще можете да го правите ВИЕ за в бъдеще,след като доведохте дружеството и хижата до едно безисходно положение.
Огромна,безгранична наглост и липса на морал.
Впрочем ти от кое село си? по горе бях написъл нещо за щрауса прочети го.

Анонимен каза...

Може ли някой да напише тук имената на охранителите, които Иван е ползвал? И как са се държали на събранието.

Анонимен каза...

Чичовите черве.......И.Н.е мат няма повече ходове осъзнайте го най накрая това нещо и си намерете друга занимавка.

Анонимен каза...

Мечтите са безплатни,драги смехурковци от сдружение "Разруха и ограбване на Чифлик".Съвсем скоро вие ще се озовете там където ви е мястото-в бараката до моста.Тези дни бях в Чифлик,ами какво да ви кажа,хората не са глупави,на тях им e ясно,че останете ли вие горе( А ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ),хижата няма да бъде "гоступриемна"( цитирам правописа на 11-ти ).

С уважение П.П.

Анонимен каза...

За редовното събрание,което мина на 08.12.2012г. И.Н.беше повикал охрана по думите на която това е !частно събиране(а това е НПО)и ще прави пропускателен режим,тоест ще се пускат само хора(някой от който въобще не са членове на ТД) лоялни на И.Н.само,че имаше обрат в събитията.
Колко ли охранители ще има сега?
ПС това което иска да прави сега,наистина ще е частно събиране от определен кръг хора в частна сграда,какво общо има това с ТД "БАЛКАНСКА ЗВЕЗДА"?

Анонимен каза...

Колко охранители имаше и кои бяха? Познати на Иван ли са или от някоя охранителна фирма?

Анонимен каза...

Иван е изтрезнял и пише ли пише, ама много символично име си си избрал - п.п. ай да не го казвам, че няма червени точки тук :)

Анонимен каза...

Какво ще е събранието и какви ще са резултатите, ще разберете със сълзи на очи. Аз спирам да отговарям на неграмотни и анонимни плъхове.


С уважение П.П.

Анонимен каза...

18-ти, пиши, пиши, то тук всичко може, от алкохолните изпарения може отново председател да се виждаш в главата си :)

Анонимен каза...

На П.П. такъв шамар ще му лепна само да го гепна.

Анонимен каза...

14-ти браво,браво най накрая вашата агитка намери за какво да се хване(за гоступриемното).
Досега от вас:
-Никакви доводи.
-Никакви факти.
-Нищо конструктивно.

Анонимен каза...

Към 16-ти на събранието което се проведе на 08.12.2012г.имаше един охранител,името му и от коя фирма е на мен не ми е известно,държанието му беше прилично-все пак той беше насаден на пачи яйца от човека който го бе повикал.
Обаче помня физиономията му и може да се издири не е дошъл от много далеко.

Анонимен каза...

а сега събранието ще се охранява от полиция жандармерия пожарна линейки само и само от клуб агресия да не правят отново зулуми

Анонимен каза...

И, Ненов дали ще изтрезней за неговото измислено събрание

Анонимен каза...

ей голям страх ги е обзел тес смешници от бъдещето само един Ненов им е в главата след събранието ще се заврете в миши дупки хижата само на картинка ще ме видите

Анонимен каза...

Май Ненов ще ги събира да си направят дружество на неанонимните алкохолици :) щот сега са анонимни алкохолици, поне да ги видим. А на събранието ще бъдат допускани кандидат членове поне на по бутилка сливова, от сега да се знае, охраната ще е с дрегер, няма да припари там никой по трезвен, а първоначалната членска вноска ще е 5 литрова тубичка гроздова, доброволни дарения все пак ще се приемат но само мезета

Анонимен каза...

Съжалявам, че пиша тук,но нещо не забелязвам някой дума да каже срещу монополите. Хора, за пръв път от виденовата зима народа се вдига.Дори Ловеч стачкува.А в Троян - по селски чакаме да видим накъде духа вятъра.Е тогава не плачете,че не живеете в град.Той се прави от граждани, а не от шушумиги!

Анонимен каза...

"След събранието.........хижата само на картинка ще ме видите"ХА-ХА ама ,че се развеселих!
Какво да я гледаме ние чистим и подгатвяме базата за работа.
Нямаме намерение да излизаме от там,а вие как ще влезете? може би само като гости ако си заплатите пълният размер за една нощувка.

Анонимен каза...

27-ми прочети "БЪЛГАРСКИ ХРОНИКИ"от Стефан Цанев и ще ти стане ясно защо няма граждани а само шушумиги.
Много добре го е написал.

Анонимен каза...

И 5лв.за маса.(според неговия ценоразпис).

Анонимен каза...

Още на първото събрание на ТД"БАЛКАНСКА ЗВЕЗДА" бившият председател ще бъде изключен от сдружението,на основание чл.17ал.3.от устава.

Анонимен каза...

митьо въльовите послушници,броени дни до вашето изгонване от хижата хаха

Анонимен каза...

Бившият първи си мисли,че хижата и дружеството са му бащиния,нещо повече,че председателският пост се предава по наследство,обещал го бе той на племенника си!!!
Наследяването на постове ставаше в едни други времена при други режими.
П.П.представите ти за общество са архайчни.

Анонимен каза...

Отново и отново показвате вашата злоба и неграмотност.

"Наследяването на постове ставаше в едни други времена,,,,,,,,(запетая)при други режими".

"председателския(без окончание T) пост се предава по наследство......(точка)(O)Главна буква )обещал го бе той на племенника си"!!!

Злоба,лъхаща от хора с основно образование!

С уважение П.П.

Анонимен каза...

Няма по-лошо робство от неграмотността!

Анонимен каза...

2 дни до очакваното събрание,пътници са тия от бъдещето.

Анонимен каза...

И след,два дни пак ще потътрите задниците насрани.

Анонимен каза...

34-ти, пиши, пиши, остават два дена да си вихриш фантазията :)), после ще плюнчиш пръсти да измислиш ново събрание :))я по добре пийни една ракийка за стимулиране на въображението, че се изчерпа нещо :)))))))

Анонимен каза...

Иванчо люспата,иска да се отлюспи от ТД.
Той оттдавна вече няма никакво влияние и авторитет.
Ти не си вече фактор!

Анонимен каза...

Комунисти,(Чичото)комсомолци,(чичовите)пионери сме в един и същи строй.
Комунистите щурмуват...ТД,комсомолците след тях летят.
.....заедно в труд и бой(винаги в труд и бой).

Анонимен каза...

айде врътнете календара, че нямам търпение за събранието

Анонимен каза...

Какво мислиш,че ще се случи на т.н.събрание?
Нищо касаещо ТД.
Това,ще е нищо повече от една СЕДЯНКА на шепа НЕНОВИСТИ.

Анонимен каза...

Чичото иска жребия да се хвърля 1,2,3 пъти,докъто не му се угоди!т.н. тр......ски жребий.нема такова положение.

Анонимен каза...

Чичо,чичо хайде бе чичо,харчи си с хайр заграбеното през годините.
Не си търси повече белята.

Анонимен каза...

Аа-а няма такова положение,той дължи 2260лв.за данъци,78лв. за ток,4000лв.от трафопоста и над 300лв.от членски внос.
Има и инвентар,като бинокли,компютри,2 телевизора и още и още.
Срещу тези задължения,ще му бъдат взети...........опела,джипа,50 кила ракия,100литра вино.
А на колибата(лятна хасиенда)в местноста млаката,ще им бъде наложен запор.

Анонимен каза...

Мисля си,че ракия и вино не могат му се взе,те се изпиха с верни авери на тур.дом веднага след събранието.

Анонимен каза...

Какво вземане на ракия и вино бе, я по сериозно. И кой ще му взема каквото и да било, то да не става ей така, съда трябва да се произнесе. Утре ще се разбере кой кого ще обвинява и от кого ще се изземват неща.

Анонимен каза...

Броени часове до събранието.Броени часове до излизането на клуб наглост и агресия от хижата.Успех Ненов,цяло село вече разбра разликата между Теб И Тях,а тя е,че ти си създал нещо,а те искат да го разрушат или "продадат" .
Каручката лесно се обръща.

Анонимен каза...

Чичовото не говори от името на цяло село.
Нагли,безгранично нагли сте вие,нямате никаква чест,морал,достойнство.
ТД е обществена организация и когато не те искат там,когато те махнат,оттегляш се и приемаш с достойнство загубата т.е. трабва да можеш да губиш.

Анонимен каза...

Зомбитата,тези дървени глави,пак си повтарят тяхната си песен.
По добре попитайте чичото,къде е ходил и най важното какво са му отговорили?
Пък тогава говорете за събрания,хижа,разлики и т.н.

Анонимен каза...

Донка Михайлова ще дойде ли на събранието?

Анонимен каза...

Какво стана на събранието в Чифлик и колко хора участваха, има ли промяна в дружеството и кой сега е председател? А хижата кой ще я стопанисва?

Анонимен каза...

Донка Михайлова на махленски седянки не ходи.

Анонимен каза...

52-ри"събрание"в частен дом със заключена врата?
На което присъстват само точно определени хора?!
Тук говорим за НПО,а не за тайната вечеря.

Анонимен каза...

Е, все пак събрание е имало, айде чакаме резултат.

Анонимен каза...

Резултата е,групата на агресивните,с техния гуру митьо вълев,стояха като напикано мушкато.Очаквайте подробности в най-скоро време.

Анонимен каза...

ехааа, айде да видим сега кой се е напикал от страх в Чифлик

Анонимен каза...

Яко пиене и надъхване е паднало след събранието като гледам коментара от 2 часа през нощта, или пък някой сън не го хваща от "резултата" от седенката. То май си е било просто пиянска вечер :)По тази логика в троянско всяка вече се случват много и добре поливани "събрания" :)

Анонимен каза...

Някой има ли информация,какво е станало на събранието?

Анонимен каза...

Не е имало събрание на туристическото дружество, най- после се разбра колко плоско Ненов лъже няколкото човека около него, които още се надяват да има безплатни кебапчета, било каквото било.

Анонимен каза...

Бяхме на мястото където се направи седянката,искахме да видим колко заблудени овце има.
Овчиците(имало и овце партизани),като партизани един след друг влизат през задния вход.
Централния вход стои заключен и се отключва от портиер за някоя позадрямала и закъсняла овца.
Млеконадоят беше слаб,ами те овчиците вече прегоряли,няма и за кътък.
Затова овчар и мандраджий за утеха взеха,че се понапиха.
И пак запяха тяхната си песна,
Комунисти......
Комсомолци.....

Анонимен каза...

ИСКАМ С ГОЛЕМИ БУКВИ ДА ПОДЧЕРТАЯ,ЧЕ ПРОМЯНА В ТД НЯМА,НЯМА И ДА ИМА В РАМКИТЕ НА 5год.МАНДАТ.
ВСИЧКО ДРУГО Е ВЯТЪР В УСТАТА.

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=CLH65Y3OZdM

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=JLxaTkz0K_w

Анонимен каза...

изтървахте кония момчета кучето си иде синджира го няма

Анонимен каза...

Какво стана с хижата,някой знае ли нещо ново ?

Анонимен каза...

Новото ръководство си я стопанисва доколото знам, чистят там, ремонтират, ако не са я отворили вече то ще е скоро, запролети се.

Анонимен каза...

адано ама надали

Анонимен каза...

Какво стана с хижата,някой знае ли нещо ново ?

Анонимен каза...

9. Анонимен каза...

Някой бе споменал нещо за правописа?

"Анонимнико"(известен на всички),
куче което лае,не хапе !
А вие от бъдеще за Чифлик,лаете,заплашваше и накрая...

Пак се повтарям,кулминацията предстои!Xората във вашето село вече осъзнаха вашите намерения и цели,а именно,ползване на хижата с комерсиална цел.


е това ми ареса

Анонимен каза...



Какво стана с хижата,някой знае ли нещо ново ?

Анонимен каза...

Митио Вьлевата питка се таркаля вече по патя от хижата и вече е стигнала центара на селото и подминава

Анонимен каза...

Интересен развой на събитията, ако сега след тази далавера иван не влезе в затвора ще го призная за по велик и от бат бойко

Анонимен каза...

Но пък трябва да се признае, че тази статия бие за всички времена с най -многото коментари.

Анонимен каза...

Дайте малко повече информация,относно това какво се е случило?

Анонимен каза...

Aйдее питката на митьо вълев вече мина табелата Чифлик. Там си стой по бели осъм и не се мяркай нагоре

Анонимен каза...

Не знам кой е Митьо Вълев, но от прочетеното в статията се разбира че има ново ръководство на дружеството в Чифлик, така че този който така упорито спряга само едно име и се опитва да представи нещата като някакви лични отношения, да замълчи най после и да не си развява тук простотията. Хайдушка песен нито е на Иван Ненов, нито на някой друг едноличен собственик, тя е държавна и е на всички туристи. Очакваме в скоро време новото ръководство да я отвори за всички, а този който тук приказва глупост след глупост, да си намери друга публика, тук не е място за избиване на комплекси и публично реване за изгубените безплатни кебапчета.

Анонимен каза...

Очакваме скоро и резултати от полицията и прокуратурата, време е тези институции да покажат че работят за спазване на законите в тази държава.
А на тоя дето пише постоянно тук да му напомним мисълта на философите, че единственото безкрайно нещо в този свят е глупостта, не ни го доказвай с всеки твой коментар.

Анонимен каза...

Дайте малко повече информация,относно това какво се е случило?

Анонимен каза...

няма ги бъдещето скрили са се като плъхове техния айдушки план се провали

Анонимен каза...

Този с тъмните очила ще опере пешкира май.Жалко иначе не е лошо момче,но по лош акъл се е провел.

Анонимен каза...

Ами какво се е случило, Иванчо си е подписал съдебната присъда, скоро време ще му носим цигари на атланда. А горкия съдия (или съдийка), които е направил фалшивото вписване явно сега сън не го хваща, ще изгори покрай иванчо и той.

Анонимен каза...

Абе вие предайте ключа утре,пак после мирно и тихо се пръскайте по къщите.

Анонимен каза...

Ключ ще видиш кога цъфнат налъмите, с вашите фалшиви документи до къде си мислите, че ще стигнете.

Анонимен каза...

Напълно съм съгласна с тебе Hp.-81,Теодор Петковски ще излезе виновен накрая за всичко.

Правописа на 82 и 84 няма да коментирам-слаб 2.

С уважение П.П.

Анонимен каза...

разсмя ме с глас пепе :))) явно кръгла двойка ти е коефицента на интелигентност :))) горката заблудена иванова овчица :))

Анонимен каза...

ама много плитко се опитваш да всяваш страх и разделение ма п.п.

Анонимен каза...

Предаване на ключ няма да има,защо ли?
Защото Чичото изпадна в безисходица и поде атака ва банк и ......и сбърка,стъпи накриво.
Но коцукайки доста бързо се е запътил къде? я се досетете чичовите червеноти....,към затвора.
Ще го гоним по всички инстанцйи до дупка,отърване няма,независимо колко пари,време,нерви ще ни коства това.

Анонимен каза...

Тодор Живков e казал: "Това, което ние построихме, Вие даже не може да го боядисате" И ИЗЛЕЗЕ МНОГО ПРАВ!

Анонимен каза...

На Чичото му признавам едно,невероятен е!да подвеждаш,лъжеш,крадеш,заблуждаваш,изопачаваш,манипулираш,някой хора и те пак да ти вярват и то да ти вярват в продължение на години?това е невероятно!!! О,свещенна простота!

Анонимен каза...

Бурите карат дъба да пуска по-дълбоки корени.

Анонимен каза...

Който се смее вместо да беснее е винаги по-силният!

Анонимен каза...

Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.

До утре 10:00,при хижа Хайдушка песен.

С уважение П.П.

Анонимен каза...

Оо, пепето, шо стана сега, ближеш ли рани иванови? Айде пийнете по една голяма студена ракиЯ :)))

Анонимен каза...

Какво стана бе ПЕ ПЕ? бяхте се приготвили в хижата да влизате.Щели да чистят???ами защо не се сетихте за товова преди много години?
Късно е вече за вас това,късно.

Анонимен каза...

П П владее умът,амаче смях.
Сега се сетих на кого владее ума:
-И.Стойнов
-На племенниците си Митко и Тодор Ненови
-Миленчо Дръндаря
-Г.Дачев
-Байряка и Петьото.
Това беше свитата,която сънува ли бълнува хижа.
П С Миленчо,Генади и Байряка не са членове на ТД нито сега нито преди.

Анонимен каза...

Съветвам И Н да се омита по туристическият дом,да се понапие да си пофантазира,да се наслади хубаво и на него,защото в най скоро време и от там ще го изритат.
И тогава ще му остане само млаката,като за утеха.
Няма да има пари крадени от нощувки,нито от субсидий.
Тогава "публичната обществена личност",ще бъде една кръгла и законна НУЛА.
Но това ще е докато трае следствието,след това на атлант.

Анонимен каза...

А коя е п.п.? Я който знае да каже, да видим кой се мисли за толкоз умен.
А на туристическия дом скоро ще стане много интересно, Иван ще изгони Валя защото няма да има пари за двамата и накрая ще гледаме латино сериала между тях :))))

Анонимен каза...

Днеска на хижата едно племенниче на чичо така се беше натряскало за кураж,защото иначе едно изречение неможе да върже,че носът му бе толкова голям и червен като на клоун,а челото синьо та чак зелено като на шрек.
Та тоз смешник ни дава съвет да"тълкуваме "законите и устава.
Да се смееш ли,да плачеш ли?да му отговаряш ли?

Анонимен каза...

Бях възпрепятствана днес и не успях да присъствам на вашия цирк "агресия".Ще се видим с вас на друго място.

А къде е бил вашия "председател" г-н Петковски днес?

Под достойнството сте ми,за да се занимавам с вас,затова спирам с моите коментари.

Нека правдата възтържествува.

Когато глупавият говори, умният мълчи !

С уважение П.П.

Анонимен каза...

Вярно бе п.п. е права,къде е този председател Петковски да му чуем думата че все други говорят вместо него.

Анонимен каза...

Мадам п.п., диалога с вашето височайшо тъпоумие е изпитание за всеки здрав разум, така че с удоволстие ще приемем вашето оттегляне от този форум:))) А с още по -голямо удовлетворение ще очакваме осъдителната присъда за вашият драгоценен алкохолен идол иванчо ненов. Така че наистина и за нас ще е удоволствие когато се видим на "другото" място, т.е в съдебната зала. И да не забравите да си пийнете хапчетата преди лягане :)))

Анонимен каза...

Толкова ли са много парите от нощувките,че да можете да ги разделите на пет човека? Вие за това ли се борите?За незнаещите затвора на Атлант е за рецедивисти.Може би някой се разпознава за там.

Анонимен каза...

Тез заблудените още си мислят,че някой нещо ще дели.

Анонимен каза...

А ти сам ли ще ги вземаш?

Анонимен каза...

Оо, някой е доста запознат с Атлант и контингента му :). Добре, добре, подгответе се . Ейй, толкова години крадене и сега иван дори не може да си помисли, че ще дойде време за разплата, но хората са казали- има видов ден. И ето дойде! А за тези които му вървят по свираката какво да се каже, толкова са жалки и низки човечета, но ще има възмездие и за тях, няма ненаказано зло в този свят, макар и да е със закъснение.

Анонимен каза...

Иван осъден а чичовите понашляпани,това е календарния план за второто тримесечие.

Анонимен каза...

105"а ти"... да не си изкукуригалия,който още си мисли,че е публична личност?
А защо "публичната личност"не осъзнава когато върши престъпления?

Анонимен каза...

Какво да осъзнава бе,като е вечно къркан и живее в миналия век.

Анонимен каза...

Един има в този форум,който мисли само за бой.Човек,който има самочувствието на учен и преуспял, не може да има такова мислене.

Анонимен каза...

А вярно ли е,че вместо да изчистят и подредят "Хайдушка песен",новите собственници са започнали да я бутат,като например :бутнали са камината и навеса който беше прекрипен към хижата и вземат по 5 лева на маса,става въпрос за външните маси,които са покрай реката,защото ако е така,наистина ще излезе,че по иваново време е било по-добре.Аз лично всяко лято съм посещавала многократно тази хижа във горещените със приятели и НИКОГА не е ставало въпрос за пари....жалко,но по този начин не се печелят посетители....с уважение : М. Ченковска

Анонимен каза...

За съжаление е така,с влизането във владение започнаха да рушат и грабят.Само прочетете коментарите им,изпълнени със злоба и агресия...Жалко очаквахме нещо по-добро от преди. Преди около 8 дена бяхме там, грозна гледка всичко е бутнато и изхвърлено отвън.

Анонимен каза...

:))))))))))))) голям смях, драги и да плюете и да дезинформирате тук хората, номерата ви няма да минат. А ако някой докаже че ремонт може да се направи с вълшебна пръчка без да има струпване на материали или пък боклуците да изчезват самички в пространството, без преди това да ги събереш на куп, ще го предложим за нобелова награда. Хайде със здраве и наздраве за новият облик на Хайдушка песен :)))

Анонимен каза...

Ееее,едно време на разклона на "Иван Дочев" т.е. Шипково-Чифлик пишеше на една табела така : "Който каквото и да ти говори,винаги става дума за ПАРИ",колко много е вярно това и в този "чифлишки"случай,нооо това е българинът,няма вечни приятели,има вечни интереси....наистина жалко и то много жалко,щом като са започнали да я рушат !!!!!!!!

Анонимен каза...

Благодаря на 112-ти за отговора,а на смееещият се 113-ти ще му кажа,че ако на бутането му казват почистване,значи представата за нормален ремонт е нещо извратена,дано да е за по-добро и нищо лично,но само времето ще покаже дали ще се посещава това място или не.....УСПЕХ...М.Ченковска

Анонимен каза...

Почистването е едно,а бутането е съвсем друго.

Анонимен каза...

И от мен нищо лично, но злобата ви прозира от екрана, но добре казвате- времето ще покаже. Разбира се, че бутането на нещо овехтяло, нефункционално и неестетично е част от процеса по обновяването. Ако ли не още да си живеехме в сламени колибки, щом в главите на някой бутането им и изграждането на солидна постройка е светотатство. Но хора разни, някой си обичат колибките :)))))))
Но тъжното е, че някой е подхвърлил клеветата и сега папагалите невидели, неразбрали, но веднага се хвърлят да оплюват. Е, BG реалити.

Анонимен каза...

Мястото ще стане страхотно, поздравления за промяната!

Анонимен каза...

Според мене е по-добре един да краде и руши,отколкото сега цяла глутница.

Анонимен каза...

Браво бе 119, по малоумно нещо не може да се чуе ... уникални тъпунгери сте това неновите.. даже не се усещате колко силно сами се компрометирате тук, развявате си простотията и то с гордост, уникални..

Анонимен каза...

"Честните ги смятат за луди". Това са думи на Ботев-български поет-революционер,борил се за свободата на България.Но защо ли? Сега групата се бори за хижата и разделението на селото.Виждат се кои са тъпунгерите и простите.

Анонимен каза...

Не ми е ясно,защо хора които се борят да управляват,използват такива думи(тъпунгери,прости,малоумници и т.н.),какво може да се очаква от Вас,освен агресия и простотия,това е моето мнение(нищо лично)

Анонимен каза...

"уникални тъпунгери сте,развявате си простотията и то с гордост,изкукуригалия,Атлант е за рецедивисти, понашляпани,това е календарния план за второто тримесечие, да се омита,Нямаме намерение да излизаме от там,а вие как ще влезете?На П.П. такъв шамар ще му лепна само да го гепна.И след,два дни пак ще потътрите задниците насрани."


И тези хора искат да управляват ?
Жалко и трагично...

Анонимен каза...

хахахха 123, много жалки опити , поне да не беше смесил/а думи и от двете страни, сега разбра ли защо и на най-здравомислещите им писва от вашите простотии.

Анонимен каза...

123, не се хаби, всички виждат, че имаш бойно поръчение да очерняш опонентите, но не ти стига интелектуалния багаж да го направиш "безпристрастно" и сега предизвикваш само смях :)
А истината е, че положението на ненов е трагично, няма да има хайдушка песен , скоро няма да има и туристическия дом, тогава ще се прибере в колибата си в Чифлик, няма да има пари, всички които сега му се правите на приятели ще го зарежете, защото никой не понася просещи пияници. Ще разпродава известно време каквото има за да преживява, но бързо ще свърши и това. Няма кой да го вземе на работа, освен някой да го съжали и да е някъде пазач. Унизеното му его ще го досъсипе и пропие напълно.. Така ще си отиде иванчо без приятели, унизен, отритнат.. Но пък той толкова отдавна работи за тази си съдба. Каквото сам си направиш и врагът ти не може да го стори.

Анонимен каза...

Иванчо да започне да събира пари за адвокат,подочух,че ще му трябват доста.

Анонимен каза...

Искам да попитам ако е удобно,кога ще започне излъчването на сериала Иван и Валя?

Анонимен каза...

125 непрекъснато пишете Иван Ненов колко е крал,а сега си противоречите като пишете,че няма пари за адвокати, че ще се прибере в своята колиба.За Вас важат думите на Наполен "Глупакът има голямо предимство пред образования човек - той винаги е доволен от себе си!!!

Анонимен каза...

Аз пък подочух, че иванчо си е приготвил вече въжето и е намерил по здрав клон, не че ще увисне на него, но така събира състрадателни въздишки :) Сега пък се прави на жертва, номерата му нямат край :)
А сериала скоро ще започне, като посвършат парите, а субсидии вече няма, но скоро и от тур. дома ще трябва да си обират багажа, тогава вече ще има драми в тяхната "здрава" връзка :)

Анонимен каза...

За пореден път се убеждавам,колко сте елементарни,неграмотни,агресивни и нисши същества.Да си селянин е нещо хубаво,а да си селяк,това е вашия истински образ.

Анонимен каза...

128-ма, даа доволни сме, осъждането на иван ще е празник за всички туристи в троянско, ще е възмездие за съсипването на туристическото движение и на усилията на толкова известни и обичани туристически деятели. Осъждането на иван ще е като изпълнен дълг към усилията на десетките троянски туристи създали туристическите бази, открили за толкова много хора планинарството. Туристическо движение е имало от преди 100 години, ще го има и занапред, въпреки пагубното влияние на иван.

Анонимен каза...

Ас пък съ гордиея, чи сам от сиело :))

Анонимен каза...

Я внимавай мииррно,тук във форума има много умен участник,128-ми.

Анонимен каза...

128-ми нищо противоричиво няма,близко е до ума да се сетиш,крал но и профуквал.
Например,плаща си уйскито в кръчмата с пари от членски внос.

Анонимен каза...

въльов спри да пишеш тука бе видяхме ти акълът

Анонимен каза...

Вярно ли е,че в скоро време в ТД"АМБАРИЦА" Иван ще си остане сам турист.Тоест секретар на дружество без членове.

Анонимен каза...

Аз съм маалъ, но ме е срам от вас.Учени, че чак залууани.

Анонимен каза...

135-ти Струва ми се, че на всички ви акъла го видяха доста хора.

Анонимен каза...

Айде на бас, че скоро време никой от тук защитаващите иванчо, няма дори да си признава, че му е бил познат. Че всички тези, като апостол Павел, по три пъти ще се отрекат от иван. Това е толкова сигурно, като изгрева сутрин, просто е въпрос на още малко време. И това не го казвам от злоба, дори не съм в дружеството, просто е закономерно развитие на събитията и на действията на самият иван.

Анонимен каза...

Мое лично мнение е,че Иван няма да бъде никога вече това което беше до сега,т.е. дали ще спечели битката или не, все едно,но да приемем,че я спечели той пак няма да дерибейства както до сега,просто и неговите хора разбраха,че наистина трябва промяна,а ако не са разбрали и само имитират,грешката ще бъде изцяло за тяхна сметка...!!!.....от Иванов...!!!

Анонимен каза...

Иванов,да не би да познайваш нещо ???, и да излезе,че си бил прав.Има вариянт при който Ненов или неговите хора идват и се нанасят във вече (подредената и изчистена) хижа,и тогава вече ще трябва не само патрулкА, а и жандармерията от София да викат......и понеже и аз знам някой неща,ще кажа само ,че всичко депърва предстои .

Анонимен каза...

Иска му се на иванчо, но няма никакъв законен начин да вземе отново хайдушка песен. Той не случайно е играл рисковано като е подал фалшиви документи в окръжния съд за регистрация на ново ръководство на дружеството. Сега под спечелване на битката за иван означава да оттърве поне присъдата за документна измама, в което се съмнявам, поради неоспоримите уличаващи доказателства А за хижата няма никакви шансове. Но пък явно е доста убедителен в лъжите си пред няколкото човека които още му се връзват, но не са видяли нито един докумен.

Анонимен каза...

Нещата вече доста задълбаха и няколко неща са ясни:
Връщане назад няма,борба до пълна и окончателна победа.
Иван за в бъдеще хижа няма да "стопанисва".
Няма и да влезе в затвора,ще се размине с минималната глоба от 1000лв.
И след всичко това с.Чифлик ще е малко по различен.

Анонимен каза...

грух грух гъци гъци тук е много тихо

Анонимен каза...

Един хубав край на филма :)))))))

Анонимен каза...

Какъв е края,дайте малко повече информация ?

Анонимен каза...

Дайте малко инфо,работи ли хижата,кой е собственик и хижар сега.Имаме намерение да я посетим през уикенда,но имаме опасение от нещо неочаквано?
Предварително благодаря за отговора.
POCEH

Анонимен каза...

И ас макар и сзакъснение да ви се оплача от този чове.Бях много години на работа втуристическо дружество Амбарица гтвач Цветан Бахчовански съм ас Кои не знае за моя спицилитет -друсан дроб -исирене по Бахчовански Когато си потърсих сажа за да се пенсионирам Иван ме пита кога съм работил там Иване какво ти стана бе човек та нали от ученик съм те хранил по туристическиъ дом и по амбарица двадесет години по нова година готвих на всички лагери на хижа амбарица още Сащо Диков беше състезател като ученик Аколко бесъни нощи на туристическия дом съм слугувал колсо дробчета съм надрусал самоИван Ненов не заел нямало дукоменти 2години бях ихижар на Хаидушка песен и това не знаел Шес месеца ме раскарва да ходя даси тъся документите ела в сряда ела впаък наи после къдисах иминах от тоя стаж Сега съм на 82годинимяи почнах и 83 спенсия допреди няколко месеца пенсията ми беше 112.56 есмилиха се нат мен имидигнаха 123лева сега оново ми дигнаха 4л ева Ще пия 4 кафета Друго няма какво да ви кажа вие всичко си знаете Иване на теб ти пожелавам подобни старини да жживееш до сто години с такава пенсия .ас несъм анонимен всички ТРоянски туристи ме познават Спожелание наИван от Цецо

Анонимен каза...

ако ви трябват пари питайте БЛЯХОВ ОТ БДСК ТРОЯН той знае как се краде от банка неговите банкери откраднаха 250,000 лв от парите на хората а той яде и пие с тях И НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСАЛ АЙДУК ОТ ХЕБРОС БЕШЕ И ТАКЪВ СИ ОСТАНА

Unknown каза...

Никой ли си няма име или не смеете да си застанете зад мнението , стига с тези анонимни постове . Весничето , ако се имате за сериозна и обективна медия не публикувайте коментари с анонимен подател.СРАМ ....................

«Най-старите ‹По-стари   201 – 350 от 350   По-нови› Най-новите»

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |